Omakotitalot, saunat ja kesämökit

Suunnitteletko omakotitalon, saunan tai kesämökin rakentamista? Jätä rakennustyöt osaavalle ammattilaiselle, joka hoitaa homman ammattitaidolla tarvittaessa alusta loppuun asti. Olemme tehneet asiakkaille mm. pelkkiä perustuksia, säältä suojaan valmiusasteeseen, ulkopuoli täysin valmiiksi ja sisäpuoli levypintaan, josta asiakkaan on itse helppo jatkaa sisustustöillä. Haluttu valmiusaste räätälöidään täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Rakennustyöt avaimet käteen-periaatteella

Meillä on omakotitalojen rakentamisesta lähes kolmen vuosikymmenen kokemus. Tarjoamme rakennuspalvelua avaimet käteen -periaatteella, jolloin lopputulos on täysin valmis ja asumiskuntoon siistitty. Pääset nauttimaan muuttovalmiista kodista, jonne sinun tarvitsee vain kantaa huonekalut sisään. Pystytämme myös talopaketit ammattitaidolla.

Kun haluat laatua rakentamiseen

Teemme kaikki rakennustyöt asiakkaan toiveiden mukaan. Meiltä onnistuvat myös erikoistyöt, jotka toteutamme vankalla ammattitaidolla. Panostamme työssämme korkeaan laatuun, josta emme tingi missään vaiheessa – tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kysy - Me vastaamme!

Lähetä meille viesti. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennus Tupasela Oy
Kuusennäreenkatu 14
15680 LAHTI

Y-tunnus: 20511289
Puh: +358500103156

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennus Tupasela Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.