Omakotitalot, saunat ja kesämökit

Suunnitteletko omakotitalon, saunan tai kesämökin rakentamista? Jätä rakennustyöt osaavalle ammattilaiselle, joka hoitaa homman ammattitaidolla tarvittaessa alusta loppuun asti. Olemme tehneet asiakkaille mm. pelkkiä perustuksia, säältä suojaan valmiusasteeseen, ulkopuoli täysin valmiiksi ja sisäpuoli levypintaan, josta asiakkaan on itse helppo jatkaa sisustustöillä. Haluttu valmiusaste räätälöidään täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Rakennustyöt avaimet käteen-periaatteella

Meillä on omakotitalojen rakentamisesta lähes kolmen vuosikymmenen kokemus. Tarjoamme rakennuspalvelua avaimet käteen -periaatteella, jolloin lopputulos on täysin valmis ja asumiskuntoon siistitty. Pääset nauttimaan muuttovalmiista kodista, jonne sinun tarvitsee vain kantaa huonekalut sisään. Pystytämme myös talopaketit ammattitaidolla.

Kun haluat laatua rakentamiseen

Teemme kaikki rakennustyöt asiakkaan toiveiden mukaan. Meiltä onnistuvat myös erikoistyöt, jotka toteutamme vankalla ammattitaidolla. Panostamme työssämme korkeaan laatuun, josta emme tingi missään vaiheessa – tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Kysy - Me vastaamme!

Lähetä meille viesti. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.


  • AAA korkein luottoluokitus
  • Luotettava kumppani
  • Suomen yrittäjät jäsenyritys
  • Tilaajavastuu.fi